Είναι θέμα αρχών. Γιατί αυτό είμαστε.

Καινοτομία. Διαφάνεια. Ταλέντο.

We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them. Albert Einstein

theoretical physicist, 1879 - 1955

Eπιδιώκουμε την καινοτομία στις υπηρεσίες μας, δεν μας αρέσουν οι λύσεις one size fits all
Δεν αντιγράφουμε επενδυτικές στρατηγικές αλλά δομούμε και προτείνουμε λύσεις διαχείρισης επενδύσεων προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών μας λαμβάνοντας υπόψη τους τοπικούς θεσμικούς περιορισμούς, το φορολογικό καθεστώς και τους κινδύνους της χώρας.

Προσελκύουμε ταλαντούχους ανθρώπους προσθέτοντας αξία στους πελάτες μας
Θεωρούμε τους συνεργάτες μας σαν το πιο πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο της εταιρίας. Είμαστε δεσμευμένοι στο να προσελκύουμε επαγγελματίες με αξία και να δημιουργούμε ένα περιβάλλον εργασίας στο οποίο να θέλουν να παραμείνουν. Στοχεύουμε σε στελέχη που διακρίνονται για την εξειδίκευση, την εχεμύθεια, την ανεξάρτητη άποψη, την πειθαρχημένη διαδικασία επενδυτικής διαχείρισης και την ηθική τους στάση απέναντι στα συμφέροντα των πελατών και της εταιρίας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι χαρισματικά μυαλά μένουν αναξιοποίητα μέσα σε μεγάλους οργανισμούς, μπλοκαρισμένα σε δύσκαμπτες διαδικασίες αποφάσεων. Πιστεύουμε ότι οι ικανότητες είναι «μεταφερόμενες», και επομένως προσελκύοντας ταλαντούχους ανθρώπους με αποδεδειγμένη διεθνή εμπειρία μπορούμε να μεταφέρουμε τεχνογνωσία και προστιθέμενη αξία στους πελάτες μας στην Ελλάδα.

I use not only the brains I have but all I can borrow. Woodrow Wilson

28th U.S. president, 1856 - 1924

I find that when you open the door toward openness and transparency, a lot of people will follow you through.

Kirsten Gillibrand

US Senator

Πιστεύουμε στην αξία της απόλυτης διαφάνειας όσον αφορά το κόστος διαχείρισης
Η Iolcus σας ενημερώνει με απόλυτη διαφάνεια για όλα τα άμεσα και έμμεσα κόστη του χαρτοφυλακίου σας. Η Iolcus δεν κερδίζει από προμήθειες επί των συναλλαγών σας και δεν δέχεται αμοιβές από τις χρηματιστηριακές εταιρείες ή άλλους συνεργάτες της. Μόνο μας μέλημα είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και για αυτό φροντίζουμε να ελαχιστοποιούμε κάθε δυνατή σύγκρουση συμφερόντων.

Θεωρούμε την τήρηση της εχεμύθειας αναπόσπαστο κομμάτι της δουλειάς μας
Έχουμε δομήσει τις υπηρεσίες μας γύρω από αυτή την αρχή η οποία πολύ συχνά παραβλέπεται ή υποτιμάται στην Ελλάδα.

Discretion is the perfection of reason, and a guide to us in all the duties of life. Walter Scott

historical novelist, 1771 - 1832


Περισσότερα για την Iolcus Investments

Ιστορικό Iolcus Investments

Ιστορικό Iolcus

Οι ιδρυτές της Iolcus ήταν οι βασικοί συντελεστές του ομίλου Π&Κ, ενός από τους πλέον επιτυχημένους επενδυτικούς οργανισμούς στην Ελλάδα.

Στελέχη Iolcus Investments

Στελέχη Iolcus

Θεωρούµε ότι η επιµελής επιλογή των ανθρώπων που απαρτίζουν την Iolcus Investments, οι γνώσεις και η εμπειρία τους, η υπευθυνότητα τους, η εχεμύθεια και ο χαρακτήρας τους, είναι η βάση της δημιουργίας της ταχύτερα αναπτυσσόμενης εταιρίας Επενδυτικών Υπηρεσιών στην Ελλάδα.