Αχιλλέας Κοντογούρης

CEO & Partner

O Αχιλλέας Κοντογούρης είναι Διευθύνων Συμβουλος και βασικός μέτοχος της Iolcus Investments ΑΕΔΟΕΕ  και υπεύθυνος για την στρατηγική της ανάπτυξη.

Έχει περισσότερα από 27 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των επενδυτικών υπηρεσιών. Πριν την σύσταση της Iolcus ήταν ο επικεφαλής του τομέα διαχείρισης κεφαλαίων του ομίλου της Εθνικής Τράπεζας για την Ν.Α. Ευρώπη με την ιδιότητα του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Εθνικής Asset Management ΑΕΔΑΚ. Ήταν επίσης μέλος των επενδυτικών επιτροπών της ΕΤΕ και της Εθνικής Ασφαλιστικής. Πριν την απασχόληση του στον όμιλο της ΕΤΕ, μεταξύ 1996-2007 ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος της Π&Κ Χρηματιστηριακής την οποία συνίδρυσε με τον Λάμπρο Παπακωνσταντίνου. Ο όμιλος εταιριών Π&Κ, μέσα σε διάστημα 5 ετών από την ίδρυση του έγινε ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος (μη συνδεόμενος με τράπεζα) χρηματοοικονομικός οργανισμός στην Ελλάδα. Πριν την Π&Κ κατείχε διάφορες διευθυντικές θέσεις στον κλάδο των επενδυτικών υπηρεσιών, συμβούλων επιχειρήσεων καθώς και σε τράπεζες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ο κ. Κοντογούρης είναι πιστοποιημένος διαχειριστής χαρτοφυλακίου και έχει πάρει πτυχίο με άριστα στις Οικονομικές Επιστήμες από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και δίπλωμα MBA από το INSEAD.

Αχιλλέας Κοντογούρης
Διευθύνων Σύμβουλος & Partner
Ο Αχιλλέας Κοντογούρης είναι Διευθύνων Σύμβουλος και μέτοχος της Iolcus Investments ΑΕΔΟΕΕ και υπεύθυνος για την στρατηγική της ανάπτυξη.
Δείτε περισσότερα >
Μάνος Δροσατάκης
Head of Investment Management - Partner
Ο Μάνος Δροσατάκης έχει την συνολική ευθύνη της διαχείρισης των χαρτοφυλακίων των πελατών της Iolcus. Επιπλέον διαχειρίζεται, το εναλλακτικό fund "Apolis Hellenic" εκμεταλλευόμενος την μακρόχρονη εμπειρία του στην Ελληνική αγορά ομολόγων, μετοχών και παραγώγων.
Δείτε περισσότερα >
Βαγγέλης Μαυρομάτης
Head of Investment Advisory
Ο Βαγγέλης Μαυρομάτης είναι υπεύθυνος του τμήματος επενδυτικών συμβουλών της Iolcus. Προσφέρει επίσης εξειδικευμένες και ολοκληρωμένες λύσεις που αφορούν στη διαχείριση της περιουσίας ιδιωτών και οικογενειών.
Δείτε περισσότερα >
Γιώργος Λιάσκας
Investment Strategist & Fund Manager
Ο Γιώργος Λιάσκας έχει κομβικό ρόλο στην ευθύνη χάραξης της επενδυτικής στρατηγικής της Iolcus Investments ΑΕΔΟΕΕ και είναι ο διαχειριστής του εναλλακτικού fund "Apolis Global Macro 1."
Δείτε περισσότερα >
Δημήτρης Κορτέσης
Business Manager
Ο Δημήτρης Κορτέσης έχει την ευθύνη της λειτουργικής στήριξης της εταιρίας όσον αφορά σε συστήματα και διαδικασίες. Έχει αναλάβει επίσης τον ρόλο της φορολογικής αριστοποίησης των επενδυτικών επιλογών της Iolcus.
Δείτε περισσότερα >
Ελευθερία Μανιατάκου
Senior Relationship Manager
H κ. Μανιατάκου έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον χρηματοοικονομικό τομέα, και ειδικότερα στην εξυπηρέτηση πελατών.
Δείτε περισσότερα >
Λίλα Δεριζιώτη
Senior Relationship Manager
H κ. Δεριζιώτη έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον χρηματοοικονομικό κλάδο.
Δείτε περισσότερα >
Αγγελική Μπινάκη
Head of Trading
Η Αγγελική Μπινάκη είναι υπεύθυνη των συναλλαγών όλων των θεσμικών και ιδιωτικών χαρτοφυλακίων. Παρακολουθεί καθημερινά την πορεία των αγορών παγκοσμίως και επικοινωνεί την πληροφόρηση στο προσωπικό της Iolcus.
Δείτε περισσότερα >
Αντιγόνη Μολοδάνωφ
Senior Relationship Manager
Η κ. Μολοδάνωφ διαθέτει 17 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των επενδυτικών υπηρεσιών και τις εξυπηρέτησης πελατών καθώς και 7 χρόνια στο χώρο των εμπορικών επιχειρήσεων.
Δείτε περισσότερα >
Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος
Business Development – Investment Strategist
Ο Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος συνεισφέρει στην επενδυτική διαδικασία συμμετέχοντας στην επενδυτική επιτροπή με συμβουλευτικό ρόλο σε θέματα στρατηγικής. Είναι επίσης υπεύθυνος για τον σχεδιασμό νέων προϊόντων και την διάθεση τους στο επενδυτικό κοινό.
Δείτε περισσότερα >
Μαρία Πυλαρινού
Senior Relationship Manager
Η κα Πυλαρινού έχει περισσότερα από 29 χρόνια εμπειρίας στον χρηματοοικονομικό κλάδο, έχοντας εργασθεί για Διεθνείς, και κυρίως Ελβετικές, τράπεζες.
Δείτε περισσότερα >
Χριστίνα Καρδαρά
Senior Relationship Manager
Η Χριστίνα Καρδαρά έχει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον χρηματοοικονομικό κλάδο, έχοντας εργασθεί για Διεθνείς και Ελληνικές τράπεζες.
Δείτε περισσότερα >